Start met hardlopen bij Running@Meliani

Altijd al willen starten met hardlopen, maar nooit de juiste groep gevonden? Dan is The Run Factory van Running@Meliani iets voor jou! In een kleine groep ga je aan de slag om binnen tien weken tijd 5 kilometer te kunnen hardlopen. Sportief, gezond én gezellig! De begeleiding is in handen van de ervaren runcoaches Martje van Boxtel en Janne-Mieke van de Wijgert.

Iedere woensdag kerntraining
Op woensdagavond wordt de kerntraining gehouden. Deze bestaat uit een goede warming-up, core stability oefeningen (spierversterkende oefeningen voor je romp) en daarna een hardlooptraining van 5 kilometer in verschillende tempo’s.

Naast de training krijg je ook ‘huiswerk’ in de vorm van een hardloopschema mee. Want lopen doe je natuurlijk niet alleen bij The Run Factory. Op zaterdagmorgen bestaat echter de mogelijkheid om samen met je trainingsmaatjes op pad te gaan.

Sámen lopen
Inmiddels zijn er al tientallen vrouwen en mannen enthousiast aan het lopen geslagen dankzij The Run Factory. Veel van deze lopers hebben het eerder zelf ook al eens geprobeerd, maar vonden nooit de juiste motivatie om door te gaan. Het lopen in een groep helpt je daarbij.

Sowieso is het prettig om samen met anderen te lopen. Dat stimuleert enorm, je pept elkaar op én het fungeert ook als de bekende stok achter de deur.
Soms wordt er gezamenlijk gelopen en soms in groepjes. Er wordt iedere training bekeken wat het beste past.

Wat biedt The Run Factory?
Naast de trainingen krijg je hulp van The Run Factory bij het maken van je eigen loopschema, wordt er uitleg gegeven over schoeisel, kleding, voeding en ademhaling. Een groepsapp zorgt voor de juiste onderlinge communicatie en motivatie.
De training start iedere woensdag om 19.30 uur bij The Run Factory. In tien weken tijd word je klaargestoomd om 5 kilometer hard te lopen.

De kosten voor deze cursus bedragen € 75,- daarbij krijg je een functioneel loopshirt van Running@Meliani cadeau!

Interesse
Heb je interesse, dan ben je op woensdagavond vanaf 19.30 uur natuurlijk altijd welkom om te komen kijken én natuurlijk mee te lopen.
Vragen? Stuur een mail naar therunfactory@fightandfitness.nl